Vrijwilligers
Vrijwilligers

Een enthousiaste groep van vrijwilligers is actief binnen Monsheide. Dit gaat over wekelijkse vrijwilligers, sporadische vrijwilligers, vakantievrijwilligers, gastgezinnen, mensen die instaan voor vervoer ...

Vrijwilligers

Heb jij ook ergens een klein momentje vrij en wil je iets betekenen voor onze cliënten en onze voorziening? Kijk dan vlug of er bij onderstaande zoekertjes iets tussen staat wat je interesseert.

Heb je hiervoor interesse of heb je zelf nog een leuk ideetje, neem dan zeker contact met ons op. Samen zoeken we steeds uit wat voor jou als vrijwilliger het beste aanvoelt.

Fietst u graag?

Een slechtziende man die we begeleiden fietst heel graag op zijn tandem. Het liefst van al trekt hij er op uit om een terrasje te doen of een korte boodschap. Hiervoor is hij op zoek naar iemand die hem daarbij wil vergezellen en dus mee fietst. Hij heeft zelf een tandem ter beschikking.

Uiteraard leren we mekaar beter kennen zodat we een goede basis kunnen scheppen voor een mooie vriendschap. Aarzel niet om meer uitleg te vragen!


Kopje koffie?

Ga je wel eens een kopje koffie drinken, maak je weleens een wandeling over de markt of doe je regelmatig boodschappen? En mag één van onze cliënten eens een keertje mee?

Handige vingers?

Werk je graag thuis of in onze dagactiviteit werkjes af die onze cliënten hebben gemaakt?

Zin in een uitstap?

Begeleid je graag groepen mee tijdens een uitstap onder de vakanties?

Vervoer?

Ben je bereid om onze cliënten eens te vervoeren naar een van hun afspraken?


Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met onderstaande gegevens.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Contacteer dan onderstaande dienst: